• Посилання скопійовано

Робота системи електронних платежів у 2012 р. у святкові дні

Лист НБУ від 25.01.2012 р. №25-211/203-822 «Про перенесення робочих днів СЕП у 2012 році»

Відповідно до Розпорядження КМУ від 28.11.2011 р. №1210-р «Про перенесення робочих днів у 2012 році», Нацбанк повідомляє, що робота системи електронних платежів переноситься з:

п’ятниці 9 березня — на суботу 3 березня;

понеділка 30 квітня — на суботу 28 квітня;

п’ятниці 29 червня — на суботу 7 липня.

Банкам слід організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соцдоплат, інших грошових виплат та забезпечити безперебійну роботу банкоматів, підкріплення їх готівкою різних номіналів для обслуговування клієнтів.

За потреби 9 березня, 30 квітня та 29 червня 2012 р. банки можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку, а також завчасу отримати у відповідних територіальних управліннях НБУ готівку для підкріплення операційних кас.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»