• Посилання скопійовано

Фінзвітність за І півріччя органам держстату подається не пізніше 25 липня

Головне управління статистики у Волинській області нагадує, що термін подання фінансової звітності за І півріччя органам державної статистики – не пізніше 25 липня 2014 року

Фінзвітність за І півріччя органам держстату подається не пізніше 25 липня

У відповідності до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність» всі юридичні особи (крім банків та бюджетних установ) незалежно від їх організаційно-правових форм господарювання і форм власності повинні складати і подавати органам статистики фінансову звітність.

Крім того, повідомляємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.05р. №384 фінансова звітність може подаватися органам державної статистики разом із довідкою про згоду надання даних цієї звітності органам державної влади.

Для звітності за І півріччя 2014 року використовуються форми, затверджені відповідними наказами Міністерства фінансів України, наведені у Положеннях (Стандартах) бухгалтерського обліку.

Нагадуємо, що «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва» за формами №№1-м, 2-м складається на бланках, затверджених Наказом Міністерства фінансів України №48 від 08.02.2014р. «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку».

Фінансова звітність за формами №№1, 2 подається на бланках, затверджених Наказом Міністерства фінансів України від 07.02.13р. №73, в тисячах гривень без десяткового знаку.

На загальних підставах подають звіти підприємства, що сплачують єдиний податок.

Термін подання фінансової звітності за І півріччя органам державної статистики – не пізніше 25 липня 2014 року (постанова Кабінету Міністрів України від 28.02.2000р. №419).

Джерело: Головне управління статистики у Волинській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»