• Посилання скопійовано

Форма статзвітності №1-ціни (буд): порядок заповнення

Роз'яснено, як заповнити форму державного статистичного спостереження №1-ціни (буд) "Звіт про ціни придбання матеріальних ресурсів у будівництві"

Форма статзвітності №1-ціни (буд): порядок заповнення

Держстат роз'яснив питання щодо заповнення форми державного статистичного спостереження №1-ціни (буд) "Звіт про ціни придбання матеріальних ресурсів у будівництві".

У звіті відмічаються дані про оплачені у звітному місяці матеріальні ресурсі та енергоносії.

Усі показники звіту заповнюються у відповідних одиницях вимірювання (згідно з графою "В") за переліком, який уключає 46 найменувань матеріальних ресурсів та енергоносіїв.

У графі "А" вказується порядковий номер конкретного матеріального ресурсу.

У графі "Б" за кожним видом матеріального ресурсу заповнюється не більше п'яти найменувань конкретних матеріальних ресурсів із зазначенням їхніх марок та технічних характеристик.

Якщо організацією було придбано більше п'яти найменувань конкретних матеріальних ресурсів одного виду, то відбираються п'ять, придбання яких здійснюється на постійній основі, великими за обсягом партіями, від одного й того ж постачальника. Не включаються до звіту матеріальні ресурси, які придбані за акційними цінами.

У графі 1 відображається ціна придбання за одиницю виміру кожного з найменувань конкретних матеріальних ресурсів, наведених у графі "Б", з двома десятковими знаками без податку на додану вартість із урахуванням витрат на транспортування та зберігання матеріальних ресурсів. Витрати на транспортування включають усі затрати (крім урахованих у відпускній ціні постачальника) на перевезення залізничним, автомобільним та іншими видами транспорту, навантажувально-розвантажувальні роботи (Роз'яснення Держстату від 07.07.2014 р. №18.1-12/17).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»