• Посилання скопійовано

Оновлені декларації збору за паркування та туристичного збору - у проекті Мінфіну

Мінфін оприлюднив проект наказу «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору»

Оновлені декларації збору за паркування та туристичного збору - у проекті Мінфіну

Міністерство фінансів України даним повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження форм податкових декларацій збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору».

Проект наказу розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність з чинним законодавством України, зокрема з постановами Кабінету Міністрів України:

- від 21.05.2014 № 2160, якою Міністерство доходів і зборів України реорганізовано та утворено Державну фіскальну службу України;

- від 21.05.2014 № 236, якою затверджене Положення про Державну фіскальну службу України, яка є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України і який реалізує державну податкову політику;

- від 20.08.2014 № 375, якою затверджене Положення про Міністерство фінансів України, до компетенції якого належить забезпечення формування єдиної державної податкової, митної політики.

У зв’язку із зазначеним, Мінфіном розроблено проект наказу, яким пропонується затвердити форми Декларацій по збору за місця для паркування транспортних засобів та туристичного збору, і відповідно визнається таким, що втратив чинність наказ Міністерства доходів і зборів № 866.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі за наступними адресами:

Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: tsilnitska@minfin.gov.ua

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»