• Посилання скопійовано

Нова форма авансового звіту - у проекті від Мінфіну

Істотних змін нова форма Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та порядок її заповнення не зазнали

Нова форма авансового звіту  - у проекті від Мінфіну

Міністерство фінансів України повідомляє про оприлюднення проекту наказу «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання» (завантажити >>>).

Істотних змін форма та порядок її заповнення не зазнали. Фактично її змінюють у зв'язку з переданням функції із затвердження таких документів від Міндоходів до Мінфіну. Уточнено також, що при розрахунку суми ПДФО в разі не повернення сум надміру витрачених коштів використовуються ставки 15% та 20%.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу можна надавати протягом 20 днів з дня оприлюднення на офіційній веб-сторінці Міністерства фінансів України у письмовій та/або електронній формі за адресою:  Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2 або 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 11, e-mail: kovtun@minfin.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»