• Посилання скопійовано

Як заповнюється рядок 2 декларації з турзбору та рядок 1 додатка до Декларації у разі подання уточнюючої?

У рядку 2 уточнюючої декларації з турзбору заповнюється рядок 2.2, а рядок 2.1 не заповнюється. У рядку 1 додатка до Декларації заповнюється тільки рядок 1.2, а рядок 1.1 не заповнюється

Як заповнюється рядок 2 декларації з турзбору та рядок 1 додатка до Декларації у разі подання уточнюючої?

Податківці у ЗІР нагадали, що  у рядку 2 податкової декларації з туристичного збору (далі – Декларація) заповнюється рядок 2.2 (зазначаються квартал, який уточнюється, та рік, квартал якого уточнюється), а рядок 2.1 не заповнюється.

У рядку 1 додатка до Декларації заповнюється рядок 1.2 (зазначаються квартал, який уточнюється, рік, квартал якого уточнюється, та поле «Реєстраційний номер Декларації в контролюючому органі, що уточнюється»), а рядок 1.1 не заповнюється.

Значення рядка 1.2 додатка до Декларації має дорівнювати значенню рядка 2.2 Декларації, а значення поля «Реєстраційний номер Декларації в контролюючому органі, що уточнюється» додатка до Декларації має дорівнювати значенню поля «Реєстраційний номер Декларації в контролюючому органі, що уточнюється» рядка 1 Декларації.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»