• Посилання скопійовано

Українці зможуть отримувати грошові перекази в польських злотих через ПриватБанк та ZEN.COM

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість надсилання до України переказів у польских злотих (PLN) через систему PrivatMoney

Українці зможуть отримувати грошові перекази в польських злотих через ПриватБанк та ZEN.COM

ПриватБанк та європейський фінансовий сервіс ZEN.COM відкрили можливість надсилання до України переказів у польских злотих (PLN) через систему PrivatMoney. 

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, тепер щоб надіслати гроші з Польщі рідним та друзям до України, більше не треба обмінювати злоті на іншу валюту. Отримати переказ у ПриватБанку можна як у гривнях на власний рахунок чи картку, так і в польських злотих на валютний рахунок злотих (PLN ) клієнта.

Щоб надіслати до України грошовий переказ у злотих через ZEN.COM та PrivatMoney, треба мати активний рахунок у додатку ZEN.COM, вибрати валюту переказу PLN, вказати ім’я та прізвище отримувача та номер картки/рахунку IBAN у гривнях або номер рахунку IBAN у злотих в ПриватБанку та перевірити, щоб у розділі «Тип переказу» було зазначено PrivatMoney.

З початку запуску сервісу у липні 2023 року українці вже отримали через ПриватБанк 35 000 переказів ZEN.COM на суму 6 млн доларів.

Нагадаємо, у липні 2023 ZEN.COM став партнером системи міжнародних грошових переказів PrivatMoney та запустив сервіс швидких грошових переказів на картки та номери рахунків IBAN ПриватБанку.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»