• Посилання скопійовано

Графік чергування на прямій телефонній лінії для спілкування керівництва Держфінпослуг з громадськістю

Графік чергування на прямій телефонній лінії для спілкування керівництва Держфінпослуг з громадськістю по четвергах з 11.00 год. до 13.00 год.

Заступник голови Говорун Ірина Олександрівна 23 лютого 2012 р.

Звертайтесь до неї з питань діяльності небанківських кредитних установ, зокрема кредитних спілок та ломбардів, ведення Державного реєстру фінансових установ, ліцензування діяльності з надання фінансових послуг, надання визначених законодавством дозволів, здійснення реєстрації та погоджень (крім договорів перестрахування з нерезидентами), а також з питань дотримання антикорупційного законодавства працівниками Держфінпослуг.

Заступник голови Берлін Віктор Михайлович 1 березня 2012 р.

Звертайтесь до нього з питань регулювання та нагляду за діяльністю учасників ринку страхування, крім нормативно-правового регулювання діяльності учасників ринку страхування, утворення державної(страхової компанії та регулювання та нагляду за діяльністю небанківських фінансових установ у сфері переказу коштів.

Директор інспекційного департаменту Жесан Вікторія Василівна 15 березня 2012 р.

Звертайтесь до неї з питань забезпечення нагляду за додержанням фінансовими установами, піднаглядними Держфінпослуг, встановлених для них критеріїв та нормативів шляхом інспектування та безвиїзних перевірок піднаглядних установ.

Заступник голови Лутак Микола Дмитрович 22 березня 2012 р.

Звертайтесь до нього з питань нормативно-правового регулювання діяльності учасників ринку страхування, нагляду за діяльністю фінансових установ, у тому числі проведення перевірок, надання та обробки даних щодо діяльності фінансових установ у розрізі напрямів нагляду, застосування заходів впливу, а також з питань фінансового моніторингу.

Перший заступник голови Литвин Андрій Володимирович 29 березня 2012 р.

Звертайтесь до нього з питань нормативно-правового регулювання діяльності фінансових установ, відстеження результативності регуляторного впливу нормативно-правових актів, узагальнення практики застосування законодавства стосовно функціонування ринків фінансових послуг та формування пропозицій щодо його удосконалення, пенсійної реформи.

Заступник голови Левченко Валентина Петрівна 5 квітня 2012 р.

Звертайтесь до неї з питань організації роботи по розгляду звернень громадян до Держфінпослуг, впровадження міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності в небанківському фінансовому секторі України; регулювання та нагляду за діяльністю управителів фондів фінансування будівництва житла, лізингових, факторингових та інших фінансових компаній, юридичних осіб, які не є фінансовими установами, але мають визначене законом право надавати окремі види фінансових послуг і перебувають на обліку в Держфінпослуг; навчання, перепідготовки та підвищення кваліфікації керівників, головних бухгалтерів та фахівців фінансових установ.

Директор департаменту реєстрації, ліцензування та дозвільних процедур Калінін Олександр Миколайович 12 квітня 2012 р.

Звертайтесь до нього з питань ведення Державного реєстру фінансових установ, ліцензування, інших проваджень щодо реєстраційних та дозвільних процедур.

Заступник директора департаменту пруденційного нагляду Ким Галина Григорівна 19 квітня 2012 р.

Звертайтесь до неї з питань забезпечення нагляду за додержанням фінансовими установами, піднаглядними Держфінпослуг, вимог щодо розкриття ними інформації перед Держфінпослуг (крім інформації, необхідної для ведення Державного реєстру фінансових установ) та встановлених для них критеріїв та нормативів шляхом розгляду, обробки та аналізу звітності суб’єктів нагляду та проведення безвиїзних перевірок.

Директор департаменту стандартів регулювання та нагляду за фінансовими установами Логвіновський Віктор Георгійович 26 квітня 2012 р.

Звертайтесь до нього з питань розробки проектів нормативно-правових актів Держфінпослуг.

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»