• Посилання скопійовано

Новий Трудовий кодекс України готовий

Міністерство соціальної політики України завершило доопрацювання Трудового кодексу. Про це під час розширеного засідання уряду за участю Президента Віктора Януковича повідомив віце-прем’єр — міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.

«Ми завершили роботу над Трудовим кодексом... Трудовий кодекс уже понад 10 років перебуває на першому читанні у ВР», — зазначив С. Тігіпко.

Також, за його словами, практично завершено роботу над законом «Про зайнятість», який найближчим часом буде розглянуто на засіданні Кабінету Міністрів і передано до Верховної Ради.

Як повідомлялося, Президент Віктор Янукович заявив про необхідність створювати нові робочі місця та збільшувати зайнятість населення.

Також, за його словами, попри економічну кризу, він вимагатиме від уряду послідовного збільшення зарплат працівникам бюджетної сфери, пенсій і виплат при народженні дитини.

Леся Лещенко

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»