• Посилання скопійовано

Формування довідки за ф. №ОК-7: розʼяснює ПФУ

Довідка за формою ОК-7 формується виключно за період перебування застрахованої особи у трудових відносинах із конкретним страхувальником

Формування довідки за ф. №ОК-7: розʼяснює ПФУ

ПФУ Донецької області у своєму Телеграм-каналі відповідає на таке запитання.

Я бухгалтер підприємства. Для підрахунку страхового стажу працівника необхідно сформувати Довідку ОК-7. В кабінеті роботодавця довідка не формується, пише, що нема такого працівника. В чому може бути проблема?

Надання страхувальнику інформації з реєстру застрахованих осіб передбачає особисте звернення повноваженої особи страхувальника до Пенсійного фонду.

Водночас на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України працює «Кабінет роботодавця», у якому для працедавця надано можливість отримання довідок (ОК-7, Додаток 9 «Довідка про трудовий та страховий стаж»).

Довідка за формою ОК-7 формується виключно за період перебування застрахованої особи у трудових відносинах із конкретним страхувальником. Важливим є те, що при формуванні довідки необхідно обов’язково вказувати повністю прізвище, ім’я та по батькові. Також потрібно перевірити правильність заповнення всіх реквізитів. Найімовірніше, відхилення могло бути з цієї причини.

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»