• Посилання скопійовано

Уряд обговорив з представниками бізнесу проблеми тиску на нього: які результати?

Зеленський повідомив, що представники КМУ провели зустріч із представниками українського бізнесу. Він попросив Уряд зробити необхідні напрацювання, аби подолати "складнощі" у відносинах між урядовцями, бізнесом та правоохоронцями

Уряд обговорив з представниками бізнесу проблеми тиску на нього: які результати?

Президент Володимир Зеленський повідомив, що представники Кабінету Міністрів провели зустріч із представниками українського бізнесу і попросив зробити необхідні напрацювання, аби подолати «складнощі». Про це голова держави повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.

«Сьогодні урядовці зустрічалися з представниками українського бізнесу. Дискусія непроста. Є серйозні питання. Є справді складнощі. Я ознайомився з деталями», – сказав він.

Зеленський зазначив, що попросив зробити необхідні напрацювання, аби «складнощі» між урядовцями, бізнесом та правоохоронцями були зняті.

За словами президента, у кожного може бути «свій погляд», проте в час війни українці мають бути об'єднані одним завданням: «Міцністю України, силою нашого суспільства, нашої економіки».

Джерело: ЛІГА.net

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»