• Посилання скопійовано

Італія обклала новим податком українських заробітчан

Податок на видачу та продовження посвідки на проживання для іммігрантів запроваджується в Італії з 30 січня. Тим, хто хоче пожити у країні від трьох місяців до року, новий податок коштуватиме 80 євро. Для тих, хто планує залишатися в Італії понад рік, це коштуватиме 200 євро

Податок було включено до бюджетного закону ще урядом Сильвіо Берлусконі — за ініціативою міністра внутрішніх справ та міністра економіки. Проте раніше дія закону була зупинена.

Останнім часом в умовах боргової кризи у єврозоні та складної фінансової ситуації в Італії, місцеве населення дедалі частіше почало погоджуватися на брудну та нелегку роботу, якою раніше займалися переважно мігранти, зокрема з України.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»