• Посилання скопійовано

ВРУ напрацьовує законопроєкти на підтримку малого та середнього бізнесу, – Наталуха

За словами Наталухи, наразі парламент напрацьовує законопроєкти, які стосуються питань реєстрації, спрощення ведення процедур, скорочення підстав для проведення перевірок, а також питання податкових преференцій

ВРУ напрацьовує законопроєкти на підтримку малого та середнього бізнесу, – Наталуха

Парламент напрацьовує законопроєкти на підтримку малого та середнього бізнесу. 

Профільний комітет спільно з представниками бізнес-середовища розробляє низку законопроєктів, які спростять роботу малому та середньому бізнесу.

Про це під час Конгресу «Реформа системи публічних фінансів – шлях до відновлення України» повідомив народний депутат від фракції «Слуга Народу», голова Комітету ВР з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

«Ми орієнтуємося на те, щоб у найближчі кілька місяців у законопроєктному полі з’явилися реальні документи, які відображатимуть те, що ми разом з бізнесом спільно напрацювали», – зазначив Наталуха.

Він додав, що наразі парламент напрацьовує законопроєкти, які стосуються питань реєстрації, спрощення ведення процедур, скорочення підстав для проведення перевірок, а також питання податкових преференцій.

«Комітет працює над наповненням бюджету через різні механізми. Ми покладаємося не на масове збільшення податків, а на створення нових механізмів та шляхів фіскального забезпечення видатків, перш за все оборонних», – констатував голова профільного комітету.

Також, за його словами, у парламенті триває робота над тим, щоб в Україну і далі надходила міжнародна фінансова допомога.

Джерело: Слуга народу

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»