• Посилання скопійовано

Кабмін ухвалив законопроект про внесення змін до Земельного кодексу

Кабінет Міністрів України 15 лютого п.р. ухвалив законопроект «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо посилення вимог з охорони довкілля при вирішенні питань вилучення (викупу), надання, зміни цільового призначення земельних ділянок».

Про це «Судово-юридичній газеті» повідомили у прес-службі Секретаріату Кабміну.

У Міністерстві екології та природних ресурсів, що ініціювало внесення змін до закону, вважають, що їх прийняття і виконання дозволить поліпшити стан збереження природно-заповідного фонду. Адже буде створено передумови для недопущення зловживань під час вирішення питань про вилучення (викуп), надання, зміну цільового призначення земельних ділянок цінних природоохоронних територій. Усунення правової колізії щодо проведення геологорозвідувальних робіт на землях природно-заповідного фонду дозволить зменшити ризики впровадження відповідних видів діяльності.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»