• Посилання скопійовано

Термін подання авансового звіту

Які терміни передбачено для надання авансового звіту при відрядженнях?

Термін подання авансового звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, визначається у такі терміни:

— до закінчення п’ятого банківського дня, наступного за днем завершення відрядження або завершення виконання цивільно-правової дії за дорученням та за рахунок особи, яка видала кошти під звіт, у разі якщо кошти виплачувалися готівкою. При цьому сума надміру витрачених коштів підлягає поверненню до каси або зараховується на банківський рахунок особи, що їх видала, до або під час подання зазначеного звіту;

— до закінчення третього банківського дня, наступного за днем завершення відрядження або завершення виконання цивільно-правової дії, у разі коли кошти перераховувалися на платіжну картку та знімалися з неї (тобто платежі здійснювалися у готівковій формі). За наявності суми надміру витрачених коштів відряджена особа повинна повернути їх до закінчення третього банківського дня після завершення відрядження;

— не пізніше десяти днів, а за наявності поважних причин роботодавець може подовжити до 20 банківських днів, у разі якщо кошти перераховувалися на платіжну картку та розрахунки проводилися виключно у безготівковій формі.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»