• Посилання скопійовано

Рієлтери повинні подати до податкової звітність про заключені за I квартал договори до 10 травня

Суб'єкти господарювання, які займаються рієлторською діяльністю, зобов'язані щокварталу подавати до органу ДПС за місцем своєї реєстрації Інформацію про укладені за їх посередництвом договори та угоди

Рієлтери повинні подати до податкової звітність про заключені за I квартал договори до 10 травня

ДПС у м. Києві нагадує, що відповідно до ст. 170 Податкового кодексу України суб'єкти господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов'язану з наданням послуг з оренди нерухомості (рієлтери), зобов'язані надсилати інформацію про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди) про оренду нерухомості до органу державної податкової служби за місцем своєї реєстрації в строки, передбачені для подання податкового розрахунку, за формою, встановленою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.

Інформація суб'єктів господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов'язану з наданням послуг з оренди нерухомості (рієлтерів), про укладені за їх посередництвом цивільно-правові договори (угоди) подається за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 30.11.2012 року № 1248.

Тобто, суб'єкти господарювання, які займаються рієлторською діяльністю, зобов'язані щокварталу подавати до органу  державної податкової служби за місцем своєї реєстрації Інформацію про укладені за їх посередництвом договори та угоди протягом 40 днів після закінчення звітного кварталу.

За І квартал 2013 року рієлтори мають надсилати зазначену інформацію до органів ДПС до 10 травня 2013 року включно.

За порушення порядку та/або строків подання зазначеної інформації рієлтер несе відповідальність, передбачену законом за порушення порядку та/або строків подання податкової звітності.

 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»