• Посилання скопійовано

Скільки податків сплатили великі платники до бюджету за березень 2024 року?

Забезпечено збір платежів до загального фонду Державного бюджету України в розмірі 17,3 млрд грн, що на 9,2%, або на 1,5 млрд грн більше квітня минулого року

Скільки податків сплатили великі платники до бюджету за березень 2024 року?

Протягом квітня 2024 року платниками Центрального міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків забезпечено збір платежів до загального фонду Державного бюджету України в розмірі 17,3 млрд грн, що на 9,2%, або на 1,5 млрд грн більше квітня минулого року. 

У розрізі основних податків до державного бюджету надійшло по податку на додану вартість – 10,8 млрд грн, по податку на доходи фізичних осіб – 2,6 млрд грн, по акцизному податку з вироблених підакцизних товарів – 2,5 млрд грн, по податку на прибуток – 1,5 млрд гривень.

Крім того, слід зазначити зростання надходжень у порівнянні з квітнем 2023 року по податку на прибуток у 1,9 раза, або на 0,7 млрд грн більше, по податку на доходи фізичних осіб – на 30,2%, або на 0,6 млрд грн більше, по акцизному податку з вироблених підакцизних товарів – на 30,6%, або на 0,6 млрд грн більше. 

Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у квітні 2024 року становили 3,8 млрд грн, що на 27,8%, або на 0,8 млрд грн більше ніж у квітні 2023 року. 

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»