• Посилання скопійовано

Акцизний податок з продажу підакцизних товарів: вебінар від податківців

23 жовтня ДФС у Черкаській області проведе вебінар на тему «Справляння акцизного податку з продажу підакцизних товарів». Початок о 10-00 год

Акцизний податок з продажу підакцизних товарів: вебінар від податківців

Спікери: начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаській області Дмитро Анголюк та начальник відділу контролю за виробництвом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ГУ ДФС у Черкаській області Олена Ротаєнко.

Онлайн трансляцію вебінарів дивіться тут >>>

Питання для спікерів надсилайте перед вебінаром та під час трансляції на адресу help_payer@ukr.net.

Що робити платникам, які не можуть самостійно підключитись до онлайн перегляду:

  • прийти у день вебінару в один з 22 центрів обслуговування платників (ЦОП) у державних податкових інспекціях Черкаської області і дивитись трансляцію у спеціальних студіях;
  • або прийти у день вебінаруу міські, сільські і селищні ради Черкаської області на місцях і дивитись трансляцію на місцях. Навчатися разом з вами будуть і органи місцевого самоврядування.

Вебінари на інші теми >>>

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»