• Посилання скопійовано

Критерії платників ПДВ з позитивною податковою історією

Постанова КМУ від 25.01.2012 р. №73 «Про затвердження критеріїв, у разі відповідності яким платник податку на додану вартість вважається таким, що має позитивну податкову історію»

Кабмін затвердив критерії, у разі відповідності до яких платник податку на додану вартість вважається таким, що має позитивну податкову історію.

Зазначеним критеріям відповідають платники, щодо яких:

— немає рішень органу ДПС про анулювання реєстрації платника ПДВ;

— своєчасно подавали звітність з ПДВ;

— відповідають критеріям, установленим п. 200.19 ст. 200 ПКУ (а саме: критеріям, які дають право платникам на отримання автоматичного бюджетного відшкодування податку) (у разі подання податкової декларації та заяви про повернення суми бюджетного відшкодування, відображеної у такій декларації).

Платники ПДВ вважаються такими, що мають позитивну податкову історію, якщо протягом попередніх 36-ти послідовних місяців вони відповідають усім вищезазначеним критеріям.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»