• Посилання скопійовано

Бюджетне відшкодування не залежить від сплати авансових платежів

Податковим кодексом не встановлено залежність права платника податку на отримання бюджетного відшкодування від того, чи є він платником авансових внесків з податку на прибуток

Бюджетне відшкодування не залежить від сплати авансових платежів

Миндоходов издало Инструкционные материалы, в которых изложен порядок получения бюджетного возмещения субъектами хозяйствования, которые не являются плательщиками авансовых взносов по налогу на прибыль.

Так, налоговики отметили, что Налоговым кодексом не установлена зависимость права налогоплательщика на получение бюджетного возмещения от того, является ли он плательщиком авансовых взносов по налогу на прибыль. Поэтому отсутствие таких взносов или их размер не могут быть основанием для принятия решения относительно предоставления или отказа в бюджетном возмещении (в том числе в автоматическом режиме).

Письмо Миндоходов от 27.06.2014 г. № 15323/7/99-99-19-03-01-17.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»