• Посилання скопійовано

Оновлений Порядок направлення податкових повідомлень-рішень - в проекті від Мінфіну

Оприлюднено проект наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків»»

Оновлений Порядок направлення податкових повідомлень-рішень - в проекті від Мінфіну

На офіційному веб-порталі ДФСУ  розміщено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків».

Завантажити проект Порядку >>>

Проект розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до змін, що відбулись у структурі органів виконавчої влади та законодавстві України, та у зв’язку з необхідністю встановлення єдиного порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків.

Проектом, зокрема, передбачається:

  • скасувати накази Міністерства фінансів України від 28.11.2012 № 1236, Державної митної служби України від 11.05.2006 № 370 та від 02.11.2009 № 1050;
  • встановити форми податкових повідомлень-рішень та єдиний порядок їх надіслання контролюючими органами платникам податків.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника (Державна фіскальна служба України): поштову – 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, та електронну – odanilova@sfs.gov.ua.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»