• Посилання скопійовано

Переходите на сплату єдиного податку – подайте розрахунок доходу

Розрахунок разом із заявою про перехід на спрощену систему слід подати не пізніше, ніж за 15 календарних днів до початку нового кварталу

Переходите на сплату єдиного податку – подайте розрахунок доходу

Cуб’єкти господарювання, що планують перейти на спрощену систему оподаткування з ІV кварталу 2014 року, повинні разом з відповідною заявою до територіального органу Міндоходів подати розрахунок доходу за попередній календарний рік, що передує року переходу на спрощену систему оподаткування (тобто за 2013 рік). Дохід за попередній календарний рік, що передує року переходу на спрощену систему оподаткування, визначається на момент подання заяви із врахуванням запланованої суми отримання доходу, за період, що залишився, до кінця року після подання заяви.

Подати такий розрахунок разом із заявою про перехід на спрощену систему оподаткування слід не пізніше, ніж за 15 календарних днів до початку нового кварталу. Тому граничний термін подання такої заяви для платників, які планують з ІV кварталу поточного року перейти на спрощену систему оподаткування, – 15 вересня 2014 року.

Порядок переходу на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності регулюється розділом XIV Податкового кодексу України.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»