• Посилання скопійовано

З 1 липня роздрібна торгівля пивом підлягає ліцензуванню

Для отримання ліцензії, підприємці мають надати відповідні документи

З 1 липня роздрібна торгівля пивом підлягає ліцензуванню

Головне управління ДФС у м. Києві звертає увагу, що, відповідно до Закону України від 28.12.2014 №71-VIII  «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», з 1 липня 2015 року "пиво - насичений діоксидом вуглецю пінистий алкогольний напій із вмістом спирту етилового від 0,5 відсотка об'ємних одиниць, отриманий під час бродіння охмеленого сусла пивними дріжджами, що відноситься до товарної групи УКТ ЗЕД за кодом 2203" тобто віднесення пива до алкогольних напоїв,  набирає чинності з 1 липня 2015 року.

Отже, з 01 липня 2015 року роздрібна торгівля пивом підлягає ліцензуванню.

Нагадаємо, у м. Києві прийом та видача документів для оформлення ліцензій (дублікатів) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, пивом та тютюновими виробами здійснюється в Центрі обслуговування платників ГУ ДФС у м. Києві за адресою: вул. Шолуденка, 33/19.

Для отримання ліцензії, підприємці мають надати:

– документ, що посвідчує особу;

– заяву;

– платіжне доручення з відміткою банку;

– довіреність.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»