• Посилання скопійовано

Підтвердити українське походження матеріалів можуть сертифікати походження ТПП

Це стосується випадків, коли необхідно визначити питому вагу сировини, матеріалів, основних засобів, робіт і послуг українського походження у вартості будівництва об'єкта електроенергетики, що виробляє електроенергію з використанням альтернативних її джерел

Кабмін постановою від 24.09.2012 р. №878 надав роз'яснення з питання застосування сертифікатів про походження товарів для підтвердження їхнього українського походження і визначення питомої ваги сировини, матеріалів, основних засобів, робіт і послуг українського походження у вартості будівництва об'єктів електроенергетики, що виробляють електричну енергію з використанням альтернативних джерел енергії.
Так, у документі зазначається, що в разі виникнення необхідності визначення питомої ваги сировини, матеріалів, основних засобів, робіт і послуг українського походження у вартості будівництва об'єкта електроенергетики, що виробляє електричну енергію з використанням альтернативних джерел енергії, для підтвердження їхнього українського походження на митній території України застосовуються сертифікати походження товарів, які видаються Торговельно-промисловою палатою України або регіональними ТПП у встановленому порядку.
При цьому Кабмін повідомляє, що визначення питомої ваги сировини, матеріалів, основних засобів, робіт і послуг українського походження у вартості будівництва об'єктів електроенергетики, що виробляють електричну енергію з використанням альтернативних джерел енергії, здійснюють експертні організації, які відповідають критеріям, визначеним Мінрегіонбудом. Інформація про такі експертні організації публікується цим міністерством на його офіційному сайті.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»