• Посилання скопійовано

Роз'яснено порядок розподілу електронних митних декларацій

ДФС розповіла про новий механізм розподілу електронних митних декларацій між посадовими особами підрозділів митного оформлення митниці, розташованих поза межами пунктів пропуску

Роз'яснено порядок розподілу електронних митних декларацій

ДФСУ у листі від 20.07.2015 р. №26302/7/99-99-24-02-02-17 розповіла про новий механiзм розподiлу електронних митних декларацiй мiж посадовими особами пiдроздiлу митного оформлення митниці, розташованих поза межами пунктiв пропуску.

Посадова особа ПМО, яка згiдно з функцiональними обов'язками здiйснює розподiл ЕМД мiж посадовими особами ПМО, пiсля отримання ЕМД у складi електронного повiдомлення, засвiдченого ЕЦП Декларанта, проведення форматно-логiчного контролю правильностi заповнення граф ЕМД, здiйснює:        

- занесення ЕМД до ЄАIС з автоматичним присвоєнням реєстрацiйного номеру ЕМД;        

- послiдовний (у порядку надходження) розподiл ЕМД шляхом проставлення номера штампа "ПМК" посадової особи, визначеної для виконання митних формальностей за цiєю ЕМД.        

Розподiл ЕМД у ПМО, розташованих у пунктах пропуску через державний кордон України, здiйснюється шляхом вибору вiдповiдного електронного повiдомлення у порядку пред'явлення товарiв i транспортних засобiв для виконання митних формальностей.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»