• Посилання скопійовано

ДФСУ посилила контроль на кордоні

Податківці повідомили про тимчасове посилення митного контролю у зв'язку з терористичною загрозою

ДФСУ посилила контроль на кордоні

У зв’язку із трагічними подіями у Франції та підвищенням заходів безпеки в Україні, зокрема, з метою захисту митних інтересів та підтримання митної безпеки в країні в умовах ймовірної терористичної загрози за дорученням Голови ДФС Романа Насірова посилено митний контроль в пунктах пропуску через державний кордон України.

Керівництво ДФС сподівається на розуміння суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності та громадянами тимчасової необхідності вжиття додаткових заходів щодо посилення митного контролю товарів, транспортних засобів та особистих речей громадян, а також того, що метою зазначених заходів є підтримання миру та спокою в державі.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»