• Посилання скопійовано

Граничний термін сплати авансових внесків з податку на прибуток – 28 березня

28 березня 2014 року – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток за березень 2014 року

Граничний термін сплати авансових внесків з податку на прибуток – 28 березня

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що авансовий внесок з податку на прибуток щомісяця сплачують суб'єкти господарювання, у яких доходи, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування, за останній річний звітний податковий період перевищують 10 млн. грн.

28 березня 2014 року – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток за березень 2014 року, який становить 1/12 від суми податку на прибуток за 2013 рік.

Детальна інформація щодо особливостей сплати авансових внесків з податку на прибуток знаходиться в Узагальнюючій податковій консультації з окремих питань щодо сплати щомісячних авансових внесків з податку на прибуток, затвердженій наказом Міндоходів України від 22.11.13 № 698.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»