• Посилання скопійовано

Обережно! Зʼявилася спам-розсилка від Е-суду

У разі отримання фішингової розсилки з відповідних скриньок слід не відкривати архів та видаляти повідомлення. Держпідприємство «Інформаційні судові системи» вже вжило необхідних заходів щодо блокування фішингової розсилки

Обережно! Зʼявилася спам-розсилка від Е-суду

Е-суд на своїй сторінці у Фейсбуці вказав: За повідомленням Державного підприємства «Інформаційні судові системи», 30.11.2023 з поштових скриньок:

zal02@od.arbitr.gov.ua, zal04@od.arbitr.gov.ua, zal09@od.arbitr.gov.ua, zal10@od.arbitr.gov.ua, zal11@od.arbitr.gov.ua, zal12@od.arbitr.gov.ua, zal13@od.arbitr.gov.ua, zal14@od.arbitr.gov.ua, zal16@od.arbitr.gov.ua, zal17@od.arbitr.gov.ua, zal404@od.arbitr.gov.ua Господарського суду Одеської області відбулася фішингова спам-розсилка із вкладенням, що містить загрозу.

Е-суд підкреслив у своєму зверненні, що  у разі отримання фішингової розсилки з вищезазначених скриньок слід не відкривати архів та видаляти повідомлення. Підприємство вжило необхідних заходів щодо блокування фішингової розсилки.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»