• Посилання скопійовано

Мінфін підкоригував НП(С)БО 121 для держсектору

З 1 січня 2021 року з груп основних засобів, які визначені п. 3 розділу II НП(С)БО 121, буде виключено малоцінні необоротні матеріальні активи

Мінфін підкоригував НП(С)БО 121 для держсектору

Мінфін наказом від 20.07.2020 р. №432 (зареєстрований в Мін'юсті від 06.08.2020 р. за №750/35033) вніс зміни до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 121 "Основні засоби".

Змінами з груп основних засобів, які визначені п. 3 розділу II НП(С)БО в державному секторі 121, виключено малоцінні необоротні матеріальні активи. А також норму про те, що суб’єкти державного сектору зараховують до малоцінних необоротних матеріальних активів предмети вартістю (без ПДВ), що не перевищує 6000 гривень, та строк використання яких перевищує один рік (пп. 3.2.3).

Цей наказ набере чинності з 1 січня 2021 року.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»