• Посилання скопійовано

За неподання фінзвітності накладається штраф від 136 грн

Яка відповідальність передбачена за неподання фінансової звітності разом з Декларацією по прибутку?

Обов’язковість подання фінансової звітності разом із Декларацією передбачено п. 46.2 ст. 46 ПКУ. Нормою цього пункту зазначено, що фінансова звітність подається у порядку, передбаченому для подання Декларації.

Відповідальність за неподання фінансової звітності передбачено Кодексом про адміністративні правопорушення. Згідно зі ст. 164-2 цього Кодексу неподання фінансової звітності тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 8 до 15 н.м.д.г. (136 — 255 грн). Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню, тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від 10 до 20 н.м.д.г. (170 — 340 грн).

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»