• Посилання скопійовано

ДПС роз'яснила деякі питання податкової звітності

Як фізособі, яка здійснює незалежну профдіяльність, надавати податкову декларацію?

ДПС роз'яснила деякі питання податкової звітності

Налоговая напомнила, что согласно п. 178.4 ст. 178 г. IV Налогового кодекса, физлица, осуществляющие независимую профдеятельность, подают налоговую декларацию по результатам отчетного года в сроки, предусмотренные для налогоплательщиков на доходы физлиц.

Согласно пп. 49.18.4 п. 49.18 ст. 49 НК плательщики налога на доходы физлиц подают налоговую декларацию до 1 мая года, следующего за отчетным, кроме случаев, предусмотренных г. IV НК.

Таким образом, налоговая разъяснила, что физлица, осуществляющие независимую профдеятельность, должны подать налоговую декларацию по результатам отчетного года до 1 мая года, следующего за отчетным.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»