• Посилання скопійовано

Як нотаріус відображає дохід від надання послуг в річній декларації: консультує ДФС

Податківці нагадали про порядок заповнення додатку Ф2 до річної декларації про доходи для нотаріусів. Зокрема, і тим, які надають послуги з державної реєстрації суб'єктів господарювання

Як нотаріус відображає дохід від надання послуг в річній декларації: консультує ДФС

ДФС у Волинській області роз'яснила, що у розділі III додатка Ф2 «Доходи від провадження незалежної професійної діяльності» нотаріус у графі 2 вказує номер категорії незалежної професійної діяльності, а саме «1» – приватний нотаріус. При цьому:

  • у графах 3, 4 вказується назва та код виду економічної діяльності згідно з КВЕД, за провадження якого одержано дохід;
  • у графі 5 – сума одержаного доходу від провадження окремого виду незалежної професійної діяльності (з урахуванням доходу від послуг з оформленням державної реєстрації суб’єкта господарювання);
  • у графі 9 – сума чистого оподаткованого доходу отриманого приватним нотаріусом від провадження незалежної професійної діяльності.

***

Читайте також: Які документи потрібні нотаріусу для підтвердження витрат?

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»