• Посилання скопійовано

Визначення кінцевого бенефіціара: деталі методології від Мінʼюсту

З 3 жовтня діє Методологія щодо визначення кінцевого бенефіціара. Вона спрямована на виконання юрособами дій щодо засновників для подання даних про них до ЄДР. Фахівці Мінʼюсту опублікували презентацію щодо дій юросіб

Визначення кінцевого бенефіціара: деталі методології від Мінʼюсту

Нагадаємо, що  Уряд спільно з НБУ затвердив Постанову №1011 «Про затвердження Методології визначення юридичною особою кінцевого бенефіціарного власника». Підкреслимо, що ця методологія стосується всіх юросіб, тож її потрібно буде дотримуватися, щоб не наражатися на штрафи щодо даних про бенефіціарів. Вона почала діяти з 3 жовтня. Про це ми писали тут.

Наразі Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса) навело методологію визначення юридичною особою кінцевого бенефіціарного власника.

 

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»