• Посилання скопійовано

Дії ФОПів у разі зміни місцезнаходження/місця проживання: нагадування від ДПС

Для внесення інформації про зміну місцезнаходження ФОПам треба звертатись до відповідних органів держреєстрації. При цьому одночасно слід подати до ДПС за своєю податковою адресою заяву про внесення змін до Державного реєстру фізосіб за ф. № 5ДР

Дії ФОПів у разі зміни місцезнаходження/місця проживання: нагадування від ДПС

Головне  управління  ДПС  у  м. Києві інформує про дії у разі зміни місцезнаходження/місцепроживання фізичних осіб – підприємців, а саме:

1. Для  внесення  інформації  про  зміну  місцезнаходження  фізичних  осіб – підприємців необхідно звертатись до органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері реєстрації фізичних осіб – підприємців, тобто до відповідних органів державної реєстрації.

2. Інформація про зміну місцезнаходження/місцепроживання фізичних осіб – підприємців оновлюється в контролюючих органах на підставі відомостей, отриманих з Єдиного державного реєстру в порядку Інформаційної взаємодії. 

3. Обов’язковим при внесенні інформації про зміну місцезнаходження/місцепроживання фізичних осіб – підприємців є одночасне подання  до  контролюючого  органу  за  своєю  податковою адресою (місцем проживання) заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»