• Посилання скопійовано

Облік ПДВ у 2014 році : новий рік - нові правила

Закон 657-VII: ПДВ вже прийнятий і вступить в силу з 01 січня 2014 року. Яких новин варто очікувати бухгалтеру у зв'язку з прийняттям цього документа? Як виробити нову стратегію обліку?

Облік ПДВ у 2014 році : новий рік - нові правила

Якщо характеризувати зміни в декількох словах, то варто відзначити, що з 01 січня 2014 року у зв'язку з прийняттям Закону 657-VІІ: ПДВ, бухгалтерів чекає:

- скасування свідоцтва ПДВ;
- зміна форми податкової накладної;
- скасування необхідності зазначення номера та дати митної декларації в податковій накладній;
- отримання права подати скаргу на постачальника-порушника порядку заповнення податкової накладної.

Якими будуть наслідки цих змін? І чи виникнуть нові приводи для податкових перевірок та штрафів?

Поки на ці питання пересічному фахівцеві відповісти важко. Тут необхідний глибокий аналіз нового і існуючого законодавства. Тільки експерти можуть робити достовірні прогнози.

Команді «Активу» вдалося знайти такого експерта, який вже зараз може дати корисні рекомендації. Проскура Катерина Петрівна знає, на що конкретно необхідно звернути увагу в обліку ПДВ, і готова поділитися унікальною інформацією з кожним бухгалтером. Отже, реєстрація на вебінар «ПДВ (огляд нового закону)» вже відкрита. Розроблено програму заходу та оформлено роздатковий матеріал, який в наслідок можна буде використовувати протягом усього року для складання різних звітів.

Ось тільки мала частина питань, які будуть розглянуті на цьому вебінарі:
- як і коли проводити коригування в помилкових податкових накладних, як їх відображати і коли реєструвати в Єдиному реєстрі;
- чіткі алгоритми дій при виявленні помилок у документах;
- як при необхідності відновити податковий кредит і як це відобразити;
- як відкоригувати показники урахування ПДВ;
- все про негативне значення ПДВ і бюджетне відшкодування.

Дізнатися детальніше

Захід відбудеться - 19 грудня. Попередній запис обов'язковий, так як кількість учасників обмежена. Встигнуть ті, хто залишить заявку вже зараз. У подарунок кожному учаснику - запис вебінару, а також безліч інших приємних сюрпризів до Нового року.

Реєстрація

Джерело: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»