• Посилання скопійовано

Про що говорять цього ранку

Новини дня від «Контрактів» за 29.12.2013 р.

Про що говорять цього ранку

Яценюк розповів про найближчі плани опозиції 

Найближчі плани опозиції - домогтися покарання винних у розгоні Майдану, побиття журналістів і активістів, а також розпочати антикорупційні розслідування проти чиновників по всьому світу. 

Перемагає найдобріший, або Повернемося - вип'ємо-6 

Ось і до Нового року дотягли, а все з Януковичем. Воно б хотілося, зрозуміло... А з іншого боку - вибачте, стільки років борсалися в цьому лайні, еволюційної вершиною якого став господар Межигір'я і його челядь, а тут раптом - раз! - І більше не пахне? Будьте дорослими людьми, так не буває. Доведеться докласти ще багато-багато зусиль. 

Влада запускає спецпрограму зі скуповування голосів на виборах-2015 

Напередодні виборів 2015 року влада робить ставку на програму «Агітатор» - з потенційно лояльними виборцями будуть укладати договори про «надання агітаційних послуг кандидату», за якими їм перераховуватимуться гроші. 

Чорновіл озвучила версію нападу на себе 

Активістка Тетяна Чорновіл озвучила версію нападу на себе. 

Професія - приватний детектив: як розвивається приватний розшук в Україні 

Одні детективи виступають за прийняття профільного закону, де будуть визначені їх спеціальні повноваження. Інші побоюються, що ринок за регулюють до неможливого. Але є закон чи ні, послуги приватних детективів перспективні, і вони будуть розвиватися. 

Українські телеканали зачистять за правду про Євромайдан 

Українські телеканали передані під жорсткий контроль команді, сформованій президентом Віктором Януковичем та його старшим сином Олександром. 

Must read: 5 книжок, які варто дарувати на зимові свята 

У країні революція, але зимові свята наближаються без огляду на це. Більше того, наша революція – це рух мудрих людей, які безумовно зрадіють хорошій книжці у подарунок. А дарувати і навіть читати можна й на самому Майдані. Отже, мій власний топ книжок, що вийшли в Україні в році, який за кілька днів закінчиться.  

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»