• Посилання скопійовано

Квартальний звіт 2014 ... Яким він буде?

Судячи з опитувань, бухгалтерська аудиторія цього року спокійно реагує на наближення квартальної звітності. Більшість вважають, що цей період пройде безболісно, тому що серйозних змін в податковому законодавстві з січня не приймалося. Але чи буде насправді звітність за 1-й квартал 2014 такою вже безхмарною та безпроблемною?

Квартальний звіт 2014 ... Яким він буде?

Квартальна звітність - час підбивати перші підсумки року. І йдеться не стільки про результати діяльності тієї або іншої компанії або окремого підприємця, скільки про підсумки законодавчих змін. Адже щоб успішно скласти будь-який звіт, потрібно проаналізувати всі нововведення і врахувати їх при підготовці.

На даний момент актуальними для обговорення є:

- Закон України 657-VІІ та всі його наслідки;
- новий порядок заповнення форми 1-ДФ;
- новий порядок ведення Реєстрів ПН;
- Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо трансфертного ціноутворення)»;
- підводні камені редакції ПКУ, що діє з 01.01.2014 року;
- нові терміни подачі Додатка 8 (Скарги) і ряд інших.

Саме ці теми викликають у пересічних фахівців безліч сумнівів. Папиріна Ольга Григорівна, будучи автором численних публікацій з податкового обліку, знає, на що саме необхідно звернути увагу. І вона готова розповісти про це своїм колегам.

Ділитися досвідом і знаннями Ольга Григорівна буде 8 квітня на онлайн-семінарі. Реєстрація на захід вже відкрита. _ складена з урахуванням всіх актуальних змін, а роздатковий матеріал оформлений у вигляді довідника, який зручно буде використовувати при підготовці до звіту.

Попередній запис обов'язковий, так як кількість місць обмежена. Встигнуть ті, хто залишить заявку вже зараз. У подарунок кожному учаснику - запис вебінару, а також безліч інших приємних сюрпризів, приурочених до десятиліття «Активу» - компанії-організатора.

Реєстрація

На підставі: ЦН "Актив"

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»