• Посилання скопійовано

Обмін електронними документами став доступнішим для користувачів систем автоматизації бізнесу (на платформі BAS і 1С:Підприємство)

Вже декілька років в Україні впроваджується електронний документообіг і підприємства масово переходять на безпаперове діловодство. Але, не всі офіційні користувачі систем автоматизації бізнесу знають, що тепер, маючи інформаційно-технологічний супровід версії ПРОФ (ІТС ПРОФ), можна без додаткової оплати користуватись сервісом FREDO ДокМен для обміну будь-якими електронними документами без обмеження їх кількості

Обмін електронними документами став доступнішим для користувачів систем автоматизації бізнесу (на платформі BAS і 1С:Підприємство)

1 липня 2020 року всі користувачі систем автоматизації бізнесу з супроводом ІТС ПРОФ отримали додатковий сервіс – FREDO ДокМен.

За допомогою FREDO ДокМен можна обмінюватися будь-якими електронними документами зі своїми контрагентами. Тісна інтеграція сервісу FREDO ДокМен з типовими конфігураціями дозволяє обмінюватися між контрагентами рахунками, актами виконаних робіт,  товарними накладними і іншими документами безпосередньо з конфігурацій без створення зовнішніх проміжних файлів.

Сервіс FREDO ДокМен дозволить зекономити час та кошти, позбувшись необхідності роздруковувати та видавати (надсилати поштою) паперові копії бухгалтерських документів своїм контрагентам:

  • створення первинних документів за існуючими шаблонам безпосередньо в програмі FREDO;
  • вивантаження/завантаження рахунків, актів виконаних робіт і товарних накладних з типових конфігурацій систем автоматизації бізнесу в сервіс FREDO ДокМен натисканням однієї кнопки без використання проміжних файлів і додаткових обробок (пряма інтеграція);
  • надсилання/отримання документів контрагентам-користувачам, які використовують сервіси FREDO ДокМен, M.E.Doc, Сота;
  • робота з кваліфікованими електронними підписами (КЕП) всіх основних акредитованих центрів сертифікації ключів (АЦСК), в тому числі і з безкоштовними КЕП від Державної Податкової Служби України;
  • наявність модулів "Довільне Підписання" і "Універсальний документ" – можливість імпорту в програму файлів будь-якого формату для підписання КЕП та відправлення на довільні електронні адреси або підписання та шифрування файлів будь-якого формату і відправлення їх контрагентам, які використовують FREDO ДокМен, M.E.Doc, Сота, FlyDoc.
  • користувачі FREDO Звіт з доступом до сервісу FREDO ДокМен, отримують інтегровану систему електронної звітності та документообігу з єдиним інтерфейсом.

Додаткова інформація – fredo.com.ua, у обслуговуючого партнера та на сайті Спілки Автоматизаторів Бізнесу.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»