• Посилання скопійовано

З 1 серпня ПриватБанк запускає «Готівку на касі» в окремих мережах магазинів

ПриватБанк запускає «Готівку на касі» в магазинах «Сільпо», «Фора» та Varus

З 1 серпня ПриватБанк запускає «Готівку на касі» в окремих мережах магазинів

З 1 серпня ПриватБанк в партнерстві з  Mastercard розширюють в Україні можливості послуги «Готівка на касі» – отримання грошей з банківських карток на касах торгових точок. Як повідомив керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, тепер зняти готівку можна буде також в POS-терміналах ПриватБанку на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора» та VARUS.

Зручний і швидкий доступ до готівкових коштів на касі торгової точки – без необхідності шукати банкомат - отримують власники будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем.

Для того щоб зняти готівку на касі торгової точки, необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

Пілотний проект «Готівка на касі» був запущений в Україні ПриватБанком і Mastercard в партнерстві з АЗК WOG і ПриватБанком в січні 2019 року. На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 90 000 українських торгових точок, підключених до сервісу «Готівка на касі».

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»