• Посилання скопійовано

ПриватБанк приєднався до партнерської програми Експортно-кредитного агентства

ПриватБанк оголосив про приєднання до партнерської програми з Експортно-кредитним агентством для покращення доступу українського малого бізнесу

ПриватБанк приєднався до партнерської програми Експортно-кредитного агентства

ПриватБанк оголосив про приєднання до партнерської програми з Експортно-кредитним агентством для покращення доступу українського малого бізнесу, що експортує продукцію, до передекспортного фінансування.

Як повідомив на #ExportCreditForum член правління ПриватБанку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв, вже в лютому 2023 року банк буде готовий запропонувати експортерам кредити на виконання зовнішньоекономічних договорів під страхове покриття ЕКА без додаткової матеріальної застави.

“ПриватБанк налаштований на підтримку малого бізнесу, 80% наших активних клієнтів - приватні підприємці, тому ми бачимо перспективу в тисячах таких кредитів, - відзначив Євген Заіграєв. - У нас амбітні плани щодо співпраці з агентством, саме тому ми ретельно пропрацьовуємо програму співпраці. Заявки будемо приймати приблизно за 6 тижнів, а поки займаємось налаштуванням процесів і систем. Дякую колегам та партнерам з ЕКА”.

З початку 2022 року ПриватБанк збільшив обсяги фінансування підприємств-експортерів малого і середнього бізнесу на 76% до майже 3 млрд грн.

 

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»