• Посилання скопійовано

Ощадбанк спростив умови позики для ФОПів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Ощадбанк розширив умови доступного кредитування за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» у межах якої ФОПи можуть отримати кредит без застави майна

Ощадбанк спростив умови позики для ФОПів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Ощадбанк розширив умови доступного кредитування за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» з метою підтримки мікропідприємництва, а саме фізичних осіб-підприємців (ФОП). Для розвитку підприємницької діяльності ФОП може отримати кредит без застави майна (такий кредит має бути забезпечений порукою). Наразі скористатись таким кредитуванням можуть підприємці з 10 областей: Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької.

Основні параметри кредитування:

  • цільове призначення – поповнення оборотного капіталу;
  • сума кредиту – до 500 тис. грн;
  • термін – від 6 до 12 місяців.

Ощад є одним з лідерів програми «Доступні кредити 5-7-9%». За час її дії банк надав 7 748 кредитів на загальну суму 20 055 млн грн. Структура портфеля за цією програмою:

  • антикризові кредити – 6 367 млн грн;
  • кредити для сільгоспвиробників – 3 532 млн грн;
  • інвестиційні кредити – 2 465 млн грн;
  • рефінансування – 1 178 млн грн.

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»