• Посилання скопійовано

З 1 жовтня Ощадбанк змінює тарифи на свої послуги

З 1 жовтня у тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя картка», «Зарплатний» для нових та діючих клієнтів – користувачів карток Маstercard World Elite, Visa Infinite переглянуто вартість обслуговування

З 1 жовтня Ощадбанк змінює тарифи на свої послуги

Ощадбанк інформує, що відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16.04.2009 №124 (зі змінами та доповненнями), а саме:

Користувачам преміальних карток Маstercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя картка», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки в закордонних банкоматах у межах ліміту по картці 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода.

У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя картка», «Зарплатний» для нових та діючих клієнтів – користувачів карток Маstercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування.

Переглянуто низку тарифів щодо переказів коштів (через установи банку / Ощад 24/7 / банкомати / ІПТ), а також щодо надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку та ін.

Зміни до тарифів вступають у дію 01.10.2023.

Ознайомитись зі змінами до тарифів можна за посиланням або у відділеннях Ощадбанку.

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»