• Посилання скопійовано

ПриватБанк запустив для бізнесу безкоштовний тест-драйв валютної Торгової платформи

Представники українського бізнесу можуть провести безкоштовно валютно-обмінні операції протягом 3-х місяців за допомогою Інноваційного сервісу Торгова платформа

ПриватБанк запустив для бізнесу безкоштовний тест-драйв валютної Торгової платформи

ПриватБанк відкрив українському бізнесу можливість безкоштовно проводити валютно-обмінні операції протягом 3-х місяців за допомогою Інноваційного сервісу Торгова платформа. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, банк із задоволенням запрошує бізнес на тест-драйв унікальної для ринку платформу, де клієнти онлайн можуть керувати валютно-обмінними операціями, самостійно обирати комфортний курс та миттєво закривати угоди. 

Інноваційний сервіс ПриватБанку для керування валютно-обмінними операціями Торгова платформа дозволяє клієнтам:

  • стежити за курсами валют у режимі онлайн та здійснювати валютнообмінні операції за ринковим курсом;
  • вдвічі збільшити час для здійснення обміну: з 9:30 до 16:00;
  • створювати заявки в режимі 24/7;
  • миттєво отримувати кошти на рахунок від купівлі/продажу валюти.
  • автоматично отримувати кращий курс та меншу комісію при збільшенні обсягів валютно-обмінних операцій.

Скористатися пропозицією банку з 0% комісією за валютно-обмінні операції протягом 3 місяців із дати проведення першої операції на Торговій платформі можуть юридичні особи, середньомісячний обсяг валютно-обмінних операцій яких перевищує $10 000 (або еквівалент в перерахунку в доллар США) та які на дату старту акції не мають валютних рахунків у ПриватБанку (або за валютними рахунками, відкритими у ПриватБанку, не було жодної операції до 1 жовтня 2023 року).

Для участі в тест-драйві Торгової платформи варто зареєструватися на сайті банку, дочекатися дзвінка співробітника банку та з його допомогою підключітися до сервісу.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»