• Посилання скопійовано

ПриватБанк запустив SWIFT-перекази без додаткової комісії з Чехією

Клієнти ПриватБанку зможуть отримувати SWIFT-перекази в чеських кронах без додаткової комісії. Докладніше - далі

ПриватБанк запустив SWIFT-перекази без додаткової комісії з Чехією

PrivatBank_insider у своєму Телеграм-каналі розповідає, що клієнти ПриватБанку зможуть отримувати SWIFT-перекази в чеських кронах без додаткової комісії. А саме - через Citibank EUROPE PLC.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, банк розвиває платіжні «мости» з європейськими банками, щоб сприяти розширенню геограції партнерів активізації розрахунків клієнтів. Для зручності клієнтів, багато з яких опинилися у Чехії через війну та допомагають рідним, близьким і ЗСУ в Україні, ПриватБанк відкрив новий кореспондентський рахунок у Citibank N.A. у чеських кронах.

Новий кореспондентський рахунок дає можливість клієнтам відправляти через ПриватБанк SWIFT-перекази фізичних осіб в чеських кронах без додаткової комісії. Сформувати реквізити ви можете через Приват24 (меню «Сервіси – Перекази – SWIFT – Реквізити»). Зарахування валютних переказів на гривневі рахунки здійснюється без комісії.

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через ПриватБанк - відсутність обмежень за сумою, можливість онлайн відстеження переказів, спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів. За даними банку, зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за 5 хвилин.

Як отримати реквізити для SWIFT-переказу в додатку Приват24

Як отримати реквізити картки для зарахування SWIFT через вебверсію Приват24

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»