• Посилання скопійовано

Поради ПриватБанку для бізнес-клієнтів у разі збоїв у роботі мобільних операторів

Для роботи слід встановити на свій смартфон мобільні додатки Приват24 (Google Play, App Store, AppGallery) та «Приват24 для бізнесу» (Google Play, App Store, AppGallery), якщо вони ще не встановлені

Поради ПриватБанку для бізнес-клієнтів у разі збоїв у роботі мобільних операторів

У разі збоїв у роботі мобільного оператора ПриватБанк хоче надати вам деякі поради для роботи з «Приват24 для бізнесу».

Встановіть на свій смартфон мобільні додатки Приват24 (Google Play, App Store, AppGallery) та «Приват24 для бізнесу» (Google Play, App Store, AppGallery), якщо вони у вас ще не встановлені. 

Для входу в мобільний додаток «Приват24 для бізнесу» радимо налаштувати та використовувати вхід за допомогою біометрії. Цей спосіб дозволяє зайти в додаток за наявності інтернету незалежно від того, працює мобільний зв’язок чи ні.

Для входу у вебверсію «Приват24 для бізнесу» скористайтеся надійною точкою доступу до Інтернету. 

Найшвидший спосіб увійти – відсканувати мобільним додатком Приват24 або «Приват24 для бізнесу» QR-код, розміщений на стартовій сторінці.

Якщо ви використовуєте інші способи авторизації (за допомогою логіна від Приват24 або «Приват24 для бізнесу» чи за допомогою КЕП) – після вводу пароля запит на підтвердження авторизації надійде спочатку у мобільний додаток Приват24. Підтвердіть цей запит. Якщо банк не дочекався підтвердження на цьому кроці – через 2 хвилини надійде запит через телефонний дзвінок, ще через 2 хвилини – через SMS.

Якщо ви не отримали дзвінок чи SMS – будь ласка, спочатку увійдіть в мобільний додаток Приват24. Після цього повторіть вхід на стартовій сторінці тим самим або іншим способом авторизації.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»