• Посилання скопійовано

Mastercard планує розширити ліміт поповнення картки готівкою на касах з 5 тис. до 35 тис. грн

Оператор платіжної системи Mastercard Inc. має намір інтегрувати сервіс «готівка на картку» із застосунком «Дія», що дасть змогу збільшити ліміт разового поповнення картки з 5 тис. грн до 35 тис. грн

Mastercard планує розширити ліміт поповнення картки готівкою на касах з 5 тис. до 35 тис. грн

Оператор платіжної системи Mastercard Inc. має намір інтегрувати сервіс «готівка на картку» із застосунком «Дія», що дасть змогу збільшити ліміт разового поповнення картки з 5 тис. грн до 35 тис. грн, повідомив директор із розвитку комерції Mastercard в Україні Валерій Новіков на щорічній конференції UAFIN.TECH у Києві.

«Ми запускаємося з WOG, і це буде перша мережа, і одразу за кілька днів... буде ще одна мережа АЗС, з якою також запускаємося за посередництвом поповнення банківською карткою та інтеграцією з "Дія"», – сказав Новіков.

«Ми не інтегруємо в "Дію" торговельні точки. Тобто це не WOG проінтегрувався в "Дію", а ми проінтегрували сам сервіс разом із компанією iPay, і станом на сьогодні ми просто підключатимемо нових торгівців, реєструватимемо їх у Національному банку як агентів банку з прийомом готівки для подальшого перерахування», – пояснив він.

Новіков зазначив, що у мережевих торговців буде дві опції: поповнення картки до 5 тис. грн і до 35 тис. грн у разі верифікації в «Дії».

Він нагадав, що наразі учасниками сервісу «готівка на картку» є три торговельні мережі: АЗК «Укрнафта», мережа магазинів «Сім 23» і АЗС WOG. 

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»