• Посилання скопійовано

НБУ оновив порядок авторизації надавачів фінансових платіжних послуг

Нацбанк своєю постановою оновив порядок авторизації надавачів фінансових платіжних послуг та їх діяльності на платіжному ринку. Зокрема, виключено функції проведення внутрішнього фінансового моніторингу з операційних функцій

НБУ оновив порядок авторизації надавачів фінансових платіжних послуг

Національний банк України оновив порядок авторизації надавачів фінансових платіжних послуг та їх діяльності на платіжному ринку.

Зміни передбачають:

  • підключення надавачів фінансових платіжних послуг/обмежених платіжних послуг до системи електронної пошти НБУ для здійснення офіційної комунікації з регулятором;
  • виключення функції проведення внутрішнього фінансового моніторингу з операційних функцій.

З цією метою унесено зміни до:

Зміни затверджено постановою Правління Національного банку України від 30 січня 2024 року № 12, яка набирає чинності з 01 лютого 2024 року.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»