• Посилання скопійовано

ПриватБанк збільшує обсяги кредитування аграріїв на посівну

Українські господарства та фермери можуть отримати кредит ПриватБанку на проведення весняних польових робіт онлайн - заявку на пільгове кредитування можна подати онлайн

ПриватБанк збільшує обсяги кредитування аграріїв на посівну

З початку року ПриватБанк збільшив обсяги кредитування агропідприємств та фермерів на посівну 2024 року, щоб забезпечити під час війни стабільну роботу критично важливого для України агросектору та продовольчу безпеку країни. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, з лютого банк почав активне фінансування посівної, акцентуючи особливу увагу на підтримку фермерів та агропідприємств малого бізнесу.

«Ми кредитуємо, фермери працюють – лише минулого року ПриватБанк надав українським аграріям кредитів на суму понад 12 млрд грн, а це більше ніж 4 тисяч господарств та фермерів, – говорить Євген Заіграєв.  – Для нас як державного банку вкрай важлива підтримка підприємств, які знаходяться у деокупованих регіонах, ми підтримуємо агробізнес разом з державною програмою “5-7-9%”, Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, USAID та страховою компанією “Універсальна”, щоб клієнти могли отримати додаткові переваги за рахунок фінансових інструментів, кредитних гарантій та грантових програм, страхування аграрних ризиків та майбутнього врожаю від наших партнерів».

Українські господарства та фермери можуть отримати кредит ПриватБанку на проведення весняних польових робіт онлайн – заявку на пільгове кредитування можна подати онлайн на сторінці pb.ua/agro. За умовами програми, фінансування посівної 2024 у рамках програми «5-7-9» доступне під 13%, у рамках програм співробітництва з ЄБРР - від 3% річних.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»