• Посилання скопійовано

Клієнти ПриватБанку зможуть отримувати SWIFT-перекази без комісій

Клієнти можуть використовувати нові кореспондентські рахунки для відправки без додаткової комісії у ПриватБанк SWIFT-переказів фізичних осіб у польських злотих (PLN) та евро (EUR)

Клієнти ПриватБанку зможуть отримувати SWIFT-перекази без комісій

Клієнти ПриватБанку відтепер зможуть отримувати SWIFT-перекази в польських злотих та євро без додаткової комісії через PKO Bank Polski SA. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, банк розширює співпрацю з європейськими і, зокрема, польськими банками, щоб зробити для українців міжнародні перекази більш зручними та доступними. У березні 2024 року ПриватБанком відкриті нові кореспондентські рахунки в PKO Bank Polski SA.

Клієнти можуть використовувати нові кореспондентські рахунки для відправки без додаткової комісії у ПриватБанк SWIFT-переказів фізичних осіб у польських злотих (PLN) та евро (EUR). Отримати форму реквізитів для зарахування SWIFT-переказу через PKO Bank Polski можна на сайті ПриватБанку (розділ «Перекази SWIFT – Як отримати переказ SWIFT – Форми надання реквізитів для отримання переказів в іноземній валюті»).

Головні переваги отримання SWIFT-переказів через ПриватБанк - відсутність обмежень за сумою, можливість онлайн-відстеження переказів, спеціальна лінія підтримки для одержувачів SWIFT-переказів. За даними банку, зазвичай гроші надходять на рахунки протягом 24 годин, а 40% платежів зараховуються одержувачу за 5 хвилин. 

Як отримати реквізити для SWIFT-переказу в додатку Приват24. Як отримати реквізити картки для зарахування SWIFT через вебверсію Приват24.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»