• Посилання скопійовано

Українці можуть відкрити в ПриватБанку картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні»

Оформити таку картку можна безкоштовно за кілька кліків через Приват24. Після оформлення картки слід оновити застосунок Дія, вибрати послугу «Національний кешбек» і картку Mastercard від ПриватБанку для отримання коштів від держави

Українці можуть відкрити в ПриватБанку картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні»

Від сьогодні українці можуть відкрити у Приват24 спеціальну цифрову картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні» від ПриватБанку, щоб отримувати кошти за купівлю вітчизняних товарів за державною програмою «Національний кешбек» і додатковий кешбек від ПриватБанку та Mastercard за розрахунки цією карткою.

Оформити таку картку можна безкоштовно за кілька кліків у мобільному застосунку чи вебверсії Приват24. Після оформлення картки потрібно оновити застосунок Дія, вибрати послугу «Національний кешбек» і картку Mastercard від ПриватБанку для отримання коштів від держави.

Державна програма «Національний кешбек» стартує 2 вересня 2024 року та надаватиметься за оплати платіжною карткою ПриватБанку (Картка для виплат, картка «Універсальна» тощо) товарів українського виробництва у продавців, зареєстрованих у програмі

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, клієнти ПриватБанку, які відкриють картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», окрім державного кешбеку 10%, зможуть отримати за розрахунки цією карткою додатковий кешбек 10% у програмі лояльності «Привіт» у Приват24. 

Додатковий кешбек нараховуватиметься на суму розрахунків карткою Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні» від ПриватБанку в разі оплати комуналки, квитків на транспорт, медичних послуг, мобільного зв’язку тощо. 

«Ми підтримуємо державну програму національного кешбеку додатковими заохоченнями від банку, які дають відчутну вигоду клієнтам, наприклад, у разі оплати комунальних послуг з картки «Кешбек «Зроблено в Україні», – відзначає Дмитро Мусієнко. – Інтеграція державних програм підтримки економіки та нашої інтелектуальної програми лояльності «Привіт» дає додаткові переваги клієнтам і працює на розвиток вітчизняного товаровиробника». 

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»